Aparatură și produseStomatologie generală


Autoclav sterilizare clasa B PREMIUM 23L Sector 5, București
Link pentru cumparare produs: https://heliosdental.ro/autoclav-sterilizare-clasa-b-premium-23l

Autoclavul PREMIUM este robust,sigur si eficient, recomandat a fi utilizat de medici sau personal calificat in cabinete medicale, stomatologice, podologice, laboratoare si saloane de infrumusetare.

Autoclavul Premium 23L cu imprimanta Clasa B, este un dispozitiv compact cu o imprimanta termica incorporata. Autoclavul are 8 touchscreen-uri complet automate, cu o interfata usor de utilizat!

Este un autoclav din clasa de sterilizare B, ce asigura cel mai inalt nivel de sterilizare la costuri avantajoase. Cu o constructie robusta, din materiale calitative, autoclavul PREMIUM sterilizeaza atat instrumentar impachetat, cat si instrumentar neimpachetat. Este dotat cu pompa vacuum Thomas, rapida, silentioasa si rezistenta.

Fabricat in conformitate cu standardul european EN13060, autoclavul PREMIUM poate steriliza si materiale dificile, precum cele cu cavitati sau cele poroase (test Bowie & Dick si Helix).Compania noastra are in vedere nevoile clientilor si urmareste sa le ofere servicii complete de cea mai buna calitate astfel:
- Import si comercializare de consumabile si aparatura atat pentru cabinetele stomatologice cat si pentru laboratoarele de tehnica dentara.
- Asistenta tehnica de specialitate si consiliere pentru toate produsele comercializate.
- Service autorizat si garantie pentru aparatura stomatologica.
Din 1993, mii de stomatologi la nivel național s-au bazat pe Helios Dental ca unul dintre principalii distribuitori de produse dentare. Ne mândrim cu oferirea aceluiași serviciu "fiecare client este unic" pe care a fost construită compania.
HELIOS DENTAL
Badge Verified Activat Verified
Trimite e-mail  Sector 5, București
Share pe Facebook

42 vizualizări Postat pe 04.11.2020 Expiră pe 04.12.2020

Parteneri Piața Stomatologică