Aparatură și produseStomatologie generală


Materiale de augmentare osoasa - Bioteck® S.p.A. Italia Sector 5, București
Link produse BIOTECK: https://heliosdental.ro/consumabile-cabinet/chirurgie/materiale-de-augumentare-osoasa

Compania HELIOS Dental, reprezentant BIOTECK exclusiv in Romania, oferă clienților săi o gamă largă de materiale de augmentare osoasă care sunt obținute în urma procesului patentat Bioteck: Zymo-Teck® de deantigenare enzimatică.

Deantigenarea enzimatică presupune o metodă extrem de avansată de obținere a grefelor osoase și este bazată pe procese biotehnologice de ultimă generație. Procesul de deantigenare enzimatică are două avantaje majore: temperatura aplicată este de 37˚C și procesul este selectiv. Aceste proprietăți contribuie la unicitatea produselor Bioteck.

Origine: Italia

Calitate superioara, pret competitiv.


Grăbește-te!...Acest anunț expiră răspoimâine!

Compania noastra are in vedere nevoile clientilor si urmareste sa le ofere servicii complete de cea mai buna calitate astfel:
- Import si comercializare de consumabile si aparatura atat pentru cabinetele stomatologice cat si pentru laboratoarele de tehnica dentara.
- Asistenta tehnica de specialitate si consiliere pentru toate produsele comercializate.
- Service autorizat si garantie pentru aparatura stomatologica.
Din 1993, mii de stomatologi la nivel național s-au bazat pe Helios Dental ca unul dintre principalii distribuitori de produse dentare. Ne mândrim cu oferirea aceluiași serviciu "fiecare client este unic" pe care a fost construită compania.
HELIOS DENTAL
Badge Verified Activat Verified
Trimite e-mail  Sector 5, București
Share pe Facebook

52 vizualizări Postat pe 04.11.2020 Expiră răspoimâine

Parteneri Piața Stomatologică